Zoek het antwoord op je vraag hier/FAQ/ Vragen over jouw Habbo account

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

• Om je wachtwoord te kunnen veranderen moet je eerst inloggen met je Habbonaam en wachtwoord.
  • Ga naar "account instellingen"
  • Klik op 'Mijn wachtwoord'
  • Ga naar 'mijn wachtwoord veranderen'
  • Vul je huidige wachtwoord in
  • Vul dan je nieuwe wachtwoord in en dan nogmaals ter verificatie.
  • Type de code na die je in het plaatje ziet.
  • Klik op 'aanpassen.

Wat moet ik doen als iemand mijn wachtwoord weet?
Verander je wachtwoord onmiddellijk zoals hierboven is uitgelegd. Verander NOOIT je wachtwoord in iets wat een ander je vraagt/ of op verzoek van een Habbo speler. Mocht iemand je dat ooit vragen, of vragen om jouw wachtwoord, meld dit dan direct bij een van onze Moderators via het Gele Vraagteken, linksboven in de menubalk.

Dit onderwerp is gesloten voor verdere reacties/berichten